Davant la difícil situació socioeconòmica, el BLOC aposta per liderar un nou projecte polític, il·lusionador, de confiança i de futur. Entenem necessari renovar el projecte col·lectiu de CIUTAT.

El nostre projecte no vol repetir velles propostes que fa mes d’una dècada tots els partits repetim als nostres programes electorals: Pont de Sant Vicent, Ronda Nord, Disseminat, Hospital, Rotonda avinguda,….; entenem que no és hora de propostes aïllades i repetides, el que Ontinyent necessita es la definició i concreció d’un projecte de CIUTAT amb una visió global, ambiciós i que siga garantía del seu FUTUR.

És per això que el BLOC enceta aquest treball de reflexió compartida i concreció, que hem anomenat Projecte Ontinyent 2011-2015, que pretén concretar un PROJECTE DE CIUTAT amb la participació d’entitats, organitzacions i persones individuals que vulguen aportar les seus idees i propostes; projecte de CIUTAT que serà en gran part la nostra proposta per al 2011.

Projecte Ontinyent 2011-2015 naix amb el convenciment de que Ontinyent té FUTUR, però que caldrà l’esforç de tots i possar per davant l’interés general si volem garantir-lo.

Durant el mes de Març presentarem el primer esborrany d’aquest projecte, així com la ferramenta de comunicació per tal de poder participar en el desenvolupament del mateix; presentació que coincidirà amb la inauguració de la nova Seu Comarcal del BLOC al carrer Maians d’Ontinyent.