Intervencions:
Pepe Pla
Donat que l’actual secretari local és al mateix temps el candidat, és l’actual regidor el que presenta al candidat.

Ha estat un procés tranquil i seriós.

Durant aquesta legislatura el BLOC ha fet un procés de renovació profund, tant al grup municipal, com a l’executiva i secretari local.

S’han treballat varies alternatives, tots els membres de l’executiva han participat del debat i finalment per consens l’executiva va apostar per JOSEP FRANCES, proposta que va ratificar ahir l’assemblea.

Josep Francés està en el nacionalisme des dels 14 anys, des de primer de l’antic Batxillerat. Aleshores era amb les sigles del PNPV. Era jove i ja era un convençut que els valencians havíem de tindre un partit propi i amb representació en ajuntaments i en les corts valencianes.

Sempre ha estat actiu en el partit, sempre ha posat ganes, sobretot en les campanyes, il·lusionant la gent, treballant i estirant fort.

Ha estat una persona vinculada en moviments associatius, sempre portant el punt de vista nacionalista allà on ha estat, des dels moviments cristians júniors, juvenils, monitors, al moviment d’objecció de consciència. També he estat actiu en el bàsquet, en l´AMPA de l’IES Pou Clar i en la comparsa Saudites; ha estat secretari de la Cooperativa Agrícola, cosa que em va permetre conèixer i treballar amb gent del món del camp.

Professionalment sempre ha estat, primer que res, treballador del camp, desprès en faenes de casa, en comerç, panaderies, tendes… Va intentar ser llaurador però no va ser possible. Després va treballar en fàbriques: tèxtil, cartró, confecció. etc. Actualment es assegurador que desprès de quasi vint anys treballant constantment, convencent, complint amb els clients, ara té una xicoteta empresa amb un treballador.

Josep Francés

1.- Agrair la confiança rebuda dels companys de partit. És una satisfacció poder encapçalar la llista nacionalista, hem compromet a treballar al 120% per obtindre els millors resultats.

2.- Està treballant-se en la creació d’un grup de suport a la candidatura, on esperem s’integren els verds, persones independents i vinculades a diferents organitzacions socials. Grup del que eixirà la llista definitiva i el projecte que presentem a la societat. Treballaré per tancar el mes aviat possible un acord amb els VERDS.

3.- Compte amb tota la gent del partit per dur endavant aquest nou projecte, especialment amb els membres de l’executiva i amb el company PEPE PLA actual regidor.

4.- El projecte que hui encapçale tenia dos grans objectius per a la propera legislatura:

Mesures per al desenvolupament econòmic.

Regeneració democràtica.

Per desgracia, tenim que afegir un tercer objectiu:

REGENERAR LES NOSTRES SERRES recentment cremades.

5.- Fer un crida d’optimisme, ONTINYENT TÉ FUTUR, fer una crida a participar d’aquest projecte (les portes estan ofertes) i un compromís final EL BLOC PRESENTARÀ LA MILLOR LLISTA, UNA LLISTA CAPAÇ D’ASSUMIR ELS GRANS REPTES I DIFICULTATS QUE LA NOVA LEGISLATURA COMPORTARÀ, UNA LLISTA CAPAÇ D’ASSUMIR LES MÀXIMES RESPONSABILITATS DE GESTIÓ, TAL I COM JA HEM FET I DEMOSTRAT HISTÒRICAMENT A L’AJUNTAMENT D’ONTINYENT.