La presentació de Josep Albert com a candidat pel Bloc Nacionalista Valencià a l’alcaldia de l’Ajuntament d’Albaida tindrà lloc el proper dissabte 18 de desembre a les 8 de la vesprada a la seu de l’Unió Musical d’Albaida (l’Aranya).

El divendres 3 de novembre s’ha celebrat l’assemblea local en la qual Josep Albert ha tornat a ser elegit candidat a l’alcaldia de l’Ajuntament d’Albaida pel Bloc Nacionalista Valencià amb el recolzament de tots els assistents a l’assemblea. Esta reelecció suposa la confirmació i la continuïtat del projecte del BLOC a Albaida. Un projecte que va començar ara fa deu anys i aquest fet serà motiu de celebració en l’acte de presentació del candidat que tindrà lloc el proper dissabte dia 18 de desembre a les 8 de la vesprada al local social de “l’Aranya”.

Josep Antoni Albert Quilis, de 34 anys d’edat, és advocat de professió. Des del 2007 és regidor de l’Ajuntament d’Albaida pel BLOC i en les pasades eleccions municipals ja va encapçalar la llista valencianista a la ciutat d’Albaida. Josep acumula una àmplia experiència a nivell organitzatiu dintre del BLOC, on ha ocupat la Secretaria d’Organització del Bloc d’Albaida i ha exercit de Secretari de Tresoreria i de Finances del BLOC de la Vall d’Albaida. A més, sempre ha estat vinculat al món associatiu d’Albaida, participant assiduament en tota sèrie d’activitats realitzades per les associacions de la ciutat. En eixe sentit, cal destacar la seua estreta vinculació amb la Penya Valencianista Covalta d’Albaida, de la qual ha segut president.

Josep Albert ha afirmat sentir-se “orgullós i satisfet pel recolzament demostrat pels meus companys. Es una mostra de confiança i de confirmació del bon treball que hem vingut realitzant aquestos 4 anys tant a l’Ajuntament com a la ciutat, on hem dut a terme diverses activitats”.

Aixa doncs, Josep Albert repeteix com a candidat a l’alcaldia. Afirma el candidat valencianista que “El BLOC ja ha estat present a l’Ajuntament d’Albaida dues legislatures seguides i s’ha demostrat que hi ha cabuda per a un tercer espai a la vida política d’Albaida, un espai que compta amb persones de trellat i amb ganes de treballar i de millorar la seua ciutat, persones que pretenen servir a Albaida i als seus veïns, persones honestes i amb una idea clara al seu cap: Albaida té futur.”

Afegeix Josep que: “hem mantingut la nostra oposició crítica amb el govern del PP, govern que ha estat marcat pel incompliment de tot allò que van prometre a les pasades eleccions: des de la revocació del PAI dels Barranquets fins a la creació de nous impostos i taxes municipals (clavegueram, fem de les casetes, etc.), passant per la mala imatge que es dona d’Albaida, tant per l’aspecte dels seus carrers, jardins, parcs, com per la roïna gestió econòmica de l’ajuntament, que traspassa els límits de la comarca. Però, també hem mantingut una oposició constructiva, ja que hem presentat i s’han aprovat mocions i propostes, com per exemple: la creació del consell econòmic i social, la sol·lució dels problemes de recepció de la TDT, etc. Propostes encaminades a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”.

Per últim, Josep Albert vol remarcar la il·lusió i la confiança amb la que afronta aquesta nova etapa: “tenim ganes de treballar per Albaida, de demostrar a les albaidines i als albaidins que estem preparats, que som un equip de persones honestes i capacitades, que tenim experiència, trellat i il·lusió i, sobretot, som optimistes, perquè Albaida té futur i eixe futur passa pel BLOC”.