En un acte públic, ple de gom a gom, el BLOC-Coalició Compromís va presentar les seues candidatures als ajuntaments de la Vall d’Albaida. L’acte va comptar amb la presència del candidat a la presidència de la Generalitat i secretari general del BLOC, Enric Morera, qui va animar els assistents a “seguir treballant pel projecte valencianista, progressista i ecologista que representa esta coalició. Davant la incompetència del govern central del PSOE, i de la economia recreativa de la Generalitat del PP, les persones que integrem el BLOC-Coalició Compromís hem de treballar per fer noves polítiques actives d’ocupació i millores substantives en el nostre benestar. Estos són els temes que interessen la ciutadania.”

D’altra banda el secretari comarcal del Bloc i candidat a alcalde de l’Olleria, Julià Engo, va explicar el creixement de candidatures a la comarca “gràcies al bon treball de tota la militància, càrrecs públics com regidors i alcaldes, i a tota la gent que ens recolza dia a dia”. I va afegir que “només amb la gent del BLOC- Coalició Compromís podrem posar damunt la taula temes importantíssims per als nostres veïns com la construcció de l’Hospital d’Ontinyent, el desdoblament de la CV60, la millora del tren Xàtiva-Alcoi, inversions en turisme d’interior, una agricultura productiva i una recuperació industrial. Tots temes que incideixen en la recuperació econòmica de la Vall d’Albaida. Hem de veure de què vivim, i el BLOC- Coalició Compromís té propostes”.

Per la seua banda, el cap de llista de la candidatura de la Coalició Compromís a Ontinyent, Josep Antoni Francés, va fer un repàs a la “deplorable situació que ens ha deixat el PP de Lina Insa a Ontinyent amb un fort atur, projectes per començar i tensió social”.

Els 12 candidats del Bloc-Coalició Compromís a les alcaldiesde la Vall d’Albaida són:

Ontinyent – Josep Antoni Francés – Coalició Compromís per Ontinyen

l’Olleria – Julià Engo – BLOC-Coalició Compromís

Agullent – Jesús Pla – BLOC-Coalició Compromís

Quatretonda – Rafa Benavent – BLOC-Coalició Compromís

Bocairent – Manel Delgado – BLOC-Coalició Compromís

Albaida, – Josep Albert – BLOC-Coalició Compromís

Beniatjar – Raquel Calatayud – BLOC-Coalició Compromís

el Palomar – Joan Sancarlos – BLOC-Coalició Compromís

Bellús – Pepe Tortosa – BLOC-Coalició Compromís

Salem – Juli Fenollar – BLOC-Coalició Compromís

Montaverner – Josep Sanchis – Compromís per Montaverner

Otos – Emili Mira – Iniciativa-Coalició Compromís