Després de les xerrades a Ontinyent, Otos, Bocairent, Castelló de Rugat i Albaida, ara Compromís per la Vall d’Albaida explica el consorci i la nova taxa del fem a Benigànim.

Segons explicava el secretari comarcal del Bloc-Compromis, Vicent Xavier Vila: “la ciutadania ha de saber en que consisteix el consorci i perquè hem de pagar, segons els seus criteris, un segon rebut pel mateix servei que ja tenim a la Vall amb el nostre pla de minimització”

Afegia Vila: “Convidem a totes i a tots el proper divendres a Benigànim per tal d’informar-se i anunciem que farem una propera xerrada a Albaida i altra a Xàtiva amb els companys de la costera i membres de la plataforma contra el macroabocador de Llanera” concloia.
La Coalició Compromís explicarà en una xerrada oberta a tota la població el Pla de Minimització de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida així com el funcionament del nou Consorci per a la gestió dels residus.

La xerrada tindrà lloc aquest proper divendres 21 de Desembre a les 20h al Saló d’Actes de l’Espai Jove (Avinguda de l’Ortissa) i participaran Fran Quesada (Regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ontinyent), Julià Engo (Portaveu de Compromís a la Mancomunitat), Vicent Xavier Vila (Secretari Comarcal del Bloc-Compromís) i Joan Sanchis (Grup de suport a la Coalició Compromís a Benigànim).
Aquesta xerrada te com a objectiu explicar als ciutadans de Benigànim la tasca del nou consorci de gestió de residus a la Mancomunitat, que serà la mateixa que s’està fent ja
directament a través de la pròpia Mancomunitat, però amb un cost mediambiental i econòmic que es triplicarà. Els ciutadans hauran de pagar el doble pel rebut de fem i pràcticament sense saber perquè, i és per això, que fem una crida als beniganins i
beniganines a vindre a la xerrada, informar-se i plantejar les seues qüestions.
Al mateix temps, aquesta xerrada servirà per donar el tret d’eixida a tota una sèrie d’activitats que organitzaran els nostres simpatitzants a Benigànim, dins del marc d’un nou grup de suport a la presència de la Coalició Compromís a Benigànim.