Respondre a la crítica política amb “estudiarem prendre mesures judicials” clarifica el tarannà democràtic de l’Alcalde d’EL PALOMAR.

Davant la desafortunada resposta dels socialistes d’El Palomar, a la critica política que el col·lectiu local de Compromís havia realitzat dies abans, el portaveu comarcal de la coalició a la Vall d’Albaida,

Joan Gilabert, portaveu de Compromís, ha volgut manifestar el suport total de la Comissió Executiva Comarcal als companys d’El Palomar.

No es de rebut “amenaçar” amb mesures judicials cada cop que escoltem opinions contraries a les nostres i que no ens agraden.

El PSOE deuria deixar de preocupar-se per la consolidació i creixement del col·lectiu local de Compromís i treballar per sumar com ve diuen a la seua nota de premsa. Sumar voluntats i esforços amb un projecte de futur per al poble i no sumar amb el regidor del PP la solució a situacions personals.

Cal recordar quins va estar el resultat electoral al 2011?

PSOE 201 vots 3 regidors

COMPROMIS 164 vots 3 regidors

PP 81 vots 1 regidor

Cal recordar el pacte PSOE-PP, que a canvi de solventar situacions personals, ha deixat la Mancomunitat en mans del PP comarcal?

Cal recordar les maniobres de l’alcalde d’El Palomar per apropar-se al Consorci de Residus, buscant interessos personals, en detriment de l’interès general?

Estem cansats de les misèries, cansats dels polítics que tant sols veuen el seu propi interès.

No serà mes lògic que el PSOE d’El Palomar sume i treballe amb Compromís, en compte de tensar cada vegada mes la corda?

Deixem de tensar les relacions i treballem pel futur d’El Palomar, pel futur de La Vall d’Albaida. No pot ser que el bon enteniment a governs locals com Ontinyent, Albaida,.. no puga traslladar-se a la Mancomunitat per actituds e interessos personals.

Ontinyent, 03 de Octubre de 2.013

OFICINA COMARCAL
C/ carrer Maians, 82-baix d’Ontinyent. 46870.
[email protected]