Mònica Oltra participarà en un acte públic de Compromís a Albaida

Pregunta a Monica Oltra

El proper dimecres dia 17 la diputada a les Corts valencianes per Compromís, Mònica Oltra visitarà Albaida. El format serà similar al que ja s’ha fet a altres poblacions, ella farà una intervenció i ja després serà el torn de les preguntes. L’acte és obert a tot el públic, i serà al Museu de Titelles a les 20h.

La diputada visitarà les Casetes del IVSA a les 19:00 – (Carrer 12 d’octubre al costat Escola la Vila) on atendrà als mitjans de comunicació.

La portaveu adjunta del grup parlamentari Compromís, Mónica Oltra, recenment ha denunciat que la Conselleria de Sanitat està cobrint places de metges d’especialitat en pediatria per metges especialitzats en medicina general. Així ho ha reconegut el propi conseller de Sanitat, Manuel Llombart, en resposta a una pregunta parlamentària formulada per Oltra, en la qual Llombart justifica esta situació per “la insuficiència de candidats disponibles en la borsa de treball de la categoria de pediatre”. Per a Oltra “que s’estiguen cobrint les places de pediatre per metges especialitzats en medicina general és un despropòsit. Les especialitats són diferents perquè les afeccions i la manera de tractar les malalties de xiquets i xiquetes és diferent a la dels adults i per això existeix una especialitat concreta de pediatria que a més és importantíssima”.

Compromís demanarà la compareixença del Conseller de Sanitat en Les Corts per a què done explicacions en seu parlamentària de la mesura en què esta situació està afectant a la qualitat assistencial dels menors d’edat en el nostre territori.

Els ciutadans podran parlar de temes com aquest i d’altres amb la diputada de Compromís a les Corts Valencianes i en acabar la xerrada oberta, es farà un sopar popular.

Arxivat en: Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *