Compromís per Albaida presenta la seua candidatura per continuar governant la ciutat

El col·lectiu de Compromís per Albaida, acompanyat pel cap de llista a les Corts per València, Enric Morera, i la responsable de l’Àrea d’Organització de la Coalició Compromís, Àgueda Micó, va presentar la seua candidatura en un acte públic realitzat a la Llar dels Jubilats el passat dissabte.

Àgueda Micó va començar l’acte explicant algunes de les propostes de Compromís portades endavant a l’Ajuntament d’Albaida i va remarcar algunes de les experiències de treball diari i constant viscudes pels regidors de Compromís aquesta legislatura.

A continuació, el cap de llista a les Corts per València, Enric Morera, va situar la gestió realitzada per Compromís a l’Ajuntament d’Albaida com exemple de bona administració. Un exemple de gent honesta i treballadora, dedicada en cos i ànima al seu poble, que ha fet possible el canvi del despilfarro al trellat. Va recordar que Compromís governa per a les persones, per a les persones d’Albaida, les persones de tots i cadascun dels pobles del País Valencià, aplicant polítiques decidides des d’ací i no imposades des de Madrid. Va finalitzar mostrant el seu agraïment i suport al nostre candidat a la reelecció i a totes i tots els membres de la candidatura de Compromís per Albaida.

Finalment, l’actual alcalde d’Albaida i candidat a la reelecció per Compromís per Albaida, Josep Antoni Albert i Quilis, va fer un repàs dels 4 anys d’experiència com a alcalde de la ciutat. Albert, en primer lloc, va destacar que, tant ell com els regidors de Compromís per Albaida, han demostrat que el canvi per a bé, era i és possible, aconseguint l’objectiu més important que es proposaren: salvar l’ajuntament. Un ajuntament que es trobava en una desastrosa situació econòmica, i que amb pragmatisme i trellat, poc a poc es va eixint del pou fons on l’havien situat els anteriors governants del Partit Popular. Va afegir que els fets i els números ho demostren, ja que amb les últimes dades econòmiques conegudes, l’Ajuntament d’Albaida ha reduït el deute 1,4 milions d’euros en la legislatura que finalitza. Va remarcar que governant amb mà esquerra, però també amb fermesa, s’ha encetat un camí d’esperança per a Albaida, un camí que no podem abandonar, i el millor garant per a continuar-lo es Compromís.

Per concloure l’acte, van ser presentats els membres que integren la llista amb la qual Compromís per Albaida concorrerà a les properes elecciones municipals del 24 de maig.

Un projecte renovat i il·lusionant, representatiu de la societat albaidina, amb una barreja de noves cares i persones amb experiència preparades per a governar l’Ajuntament d’Albaida, tal i com han demostrat:

  1. Josep Antoni Albert i Quilis

  2. Lucía Company Tormo

  3. Beatriz Costa Segura

  4. Josep Esplugues Marrahí

  5. Sergi Albert i Terol

  6. Pedro Gil Vinader

  7. María Ángeles Salom Guillem

  8. Càndid Ignaci Penalba Peiró

  9. Nuria Tormo Vila

  10. José Manuel Juan Jordá

  11. Héctor Vidal Porta

  12. Maria José Descals Camarasa

  13. Dolores Soler Esplugues

  14. Alejandro Quilis Moscardó

  15. Marta González Porta

  16. Juan Antonio Ureña Pont

  17. Vicent Gómez Pla

  18. Isabel Maria Martínez