Aquest proper dissabte 16 de Maig organitzem el nostre Acte Central de Campanya a l’Auditori. Serà a les 19:30h i comptarà amb l’actuació del grup de monologuistes “Gent Sense Vergonya”
beniganim-acte-03

Ens trobem a l’equador de la campanya electoral i volem seguir tenint contacte directe amb la ciutadania de Benigànim, per explicar-li en què consisteix en nostre projecte, i sobretot per fer-la partícip d’ell. És per això que el proper dissabte 16 de maig a les 19:30h celebrarem el nostre acte central de campanya a l’auditori municipal. Primerament, hi intervindrà el nostre candidat a l’alcaldia, Joan Sanchis, per explicar breument la nostra candidatura.

Tot seguit, actuarà el grup de teatre Gent Sense Vergonya, que farà monòlegs al voltant de temes d’actualitat. Aquest serà el tercer acte organitzat per Compromís per Benigànim, després de la presentació de la candidatura, el darrer 24 d’abril, i de la presentació del programa, el dia 9 de maig, en la qual va participar el diputat de Compromís a les Corts Fran Ferri.

Compromís per Benigànim es presenta com una candidatura jove, amb un programa en què la transparència i la participació són els eixos essencials. Des del primer moment, hem volgut portar a la pràctica eixos dos valors, i és per això que el nostre equip s’ha format a partir d’assemblees obertes en què qualsevol ciutadà i ciutadana de la localitat ha pogut participar. Volem fer arribar el nostre projecte a totes i tots els veïns de Benigànim, i volem seguir sumant gent per fer-lo créixer junts. Per això, convidem tots els beniganins i beniganines a participar a l’acte, on, a més de passar una divertida vesprada, estarem oberts a escoltar qualsevol suggeriment o crítica per part de l’electorat.