La campanya electoral per a les pròximes eleccions generals del 26 de juny, comença a Castelló de Rugat amb l’acte de campanya jove de la candidatura Compromís-Podem-EUPV: A la valenciana.

Segons tots els sondejos, entre ells la macroenquesta preelectoral del CIS difosa aquest dijous, cap partit obtindrà una majoria suficient per a formar Govern. Les enquestes apunten a una victòria de la candidatura d’A la valenciana en la província de València per primera vegada desbancant al PP en les eleccions generals en molt de temps, i confirmen el “sorpasso” de la candidatura Unidos Podemos als socialistes en l’estat espanyol.cas

La candidatura A la valenciana celebrarà un dels seus actes electorals a Castelló de Rugat però amb la peculiaritat de comptar amb candidats i membres joves de la confluència. El pròxim dilluns 13 de juny estarà present a la plaça de la Constitució de la localitat el candidat al Congrés dels diputats Ignasi Candela per Compromís, creador de “l’Acuerdo del prado” que pretenia en ultima instància formar un govern juntament amb el PSOE, Esquerra Unida i Podemos. També estarà present representat a Compromís Alberto Ibañez, secretari autonòmic d’igualtat i inclusió dins de la conselleria de Mónica Oltra, i Marian Campello diputada a Les Corts valencianes que va véncer l’assetjament escolar i que des d’aleshores lluita per trencar el silenci i fer costat a les xiquetes i xiquets víctimes d’assetjament. Finalment, també estarà l’exdiputada a les Corts d’Esquerra Unida Esther López, i tancarà l’acte el portaveu local de Compromís Pasqual Sanjuan.