La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, participa aquest divendres en la inauguració de la cinquena edició de la Fira Comercial i Gastronòmica de la localitat de Benigànim, una cita en la que es promociona el comerç i els serveis de proximitat.

La finalitat de la celebració d’aquest esdeveniment no és altre que donar a conèixer els productes i serveis dels comerços locals per promocionar-los, afavorir la seua venda i, al mateix temps, motivar els visitants perquè s’apropen als establiments amb què compta aquesta localitat de la comarca de la Vall d’Albaida.

Maria Josep Amigó participarà en una celebració que aquest any ha incrementat l’aposta comercial fins els 60 expositors, i que es complementa amb una ampla i variada oferta gastronòmica i d’espectacles d’oci que li atorguen una representativitat exclusiva en aquestes dates.

La inauguració tindrà lloc a les 19:30 hores de la vesprada, amb l’assistència de diferents autoritats locals i estarà presidida per l’alcaldessa de Benigànim, Amparo Canals. La jornada inaugural comptarà amb les actuacions de The Honey Jazz Band a la Plaça Major i, posteriorment, tindrà lloc la Nit de Jazz al Parc de la Beata Inés per part d’aquest mateix grup i Black Bottom.

Al llarg del cap de setmana també tindrà lloc l’actuació de l’Orquestra Euforia i nombrosos tallers, demostracions i espectacles de carrer per a tots els públics que completaran l’oferta de les empreses expositores.