Tono Calabuig, elegit com a membre del Consell General de Compromís, i Vicent Pons i Maria Mora, al Consell Nacional del BLOC

Joves PV – Compromís, l’organització juvenil del BLOC i de Gent de Compromís, ha aprovat amb un 78% dels vots la candidatura de Francesc Roig a la secretaria general del partit. Així, la llista Impulsa -l’única presentada al II Congrés de la formació- encapçalada per Roig, dirigirà l’organització durant els pròxims dos anys. Segons ha explicat Roig, la voluntat de l’equip que encapçala és «seguir fent de Joves PV i de Compromís l’eina política al servei de les valencianes i els valencians».

El congrés, que es va celebrar el passat dissabte 14 d’abril a Sagunt, ha designat també els representants de la formació al Consell Nacional del BLOC i al Consell General de Compromís, en un acte en què han participat més d’un centenar de militants de l’organització. L’ontinyentí Tono Calabuig ha estat elegit conseller general i Vicent Pons, de l’Olleria, i Maria Mora, d’Agullent, consellers nacionals. A més, Vicent Pons, ha estat elegit per a la comissió de Transparència i Garanties de la formació juvenil.

Roig s’ha congratulat pel desenvolupament del congrés, en un debat que ha qualificat d’exemplar. Així, el recent escollit secretari general ha destacat la voluntat de «treballar per aturar el radicalisme de l’extrema dreta a l’Estat espanyol». Per la seua banda, la coordinadora nacional del BLOC i coportaveu de Compromís, Àgueda Micó, ha manifestat «l’orgull d’un equip preparat pels reptes del futur de l’organització, encarant una de les campanyes electorals més importants de la història del valencianisme polític».

Arxivat en: Joves

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *