El proper divendres 20 de juliol a les 20.30 tindrà lloc al pati del Complex Educatiu i Cultural Elvira Veres de Quatretonda la presentació del llibre ‘Joan Baldoví: en clau valenciana’, de Salvador Vendrell. Un acte obert en el qual la ciutadania podrà debatre amb el portaveu de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, sobre els temes que més els preocupen.

El tema central del llibre ‘Joan Baldoví, en clau valenciana’ és la trajectòria política i personal del diputat de Compromís a les Corts Generals, el qual és el polític millor valorat per la ciutadania de tot l’Estat, per la seua defensa dels drets i el benestar de totes les persones, i un dels líders més estimats per totes les valencianes i els valencians, per la seua defensa dels interessos del nostre poble a Madrid.

En eixe sentit l’autor del llibre Salvador Vendrell dóna a conèixer aspectes personals i professionals de Baldoví des del seu pas per la Universitat, l’estret vincle que manté amb la seua ciutat, Sueca i també del seu inici en la política en l’àmbit local i la seua evolució fins a arribar a l’actual etapa a Madrid com a diputat al Congrés.

A més, l’obra també és una espècie d’homenatge a tota una generació que va nàixer en els anys cinquanta del segle XX, que va estudiar en la Universitat i que es va incorporar a la vida política des de posicions d’esquerres i de recuperació de la personalitat del País Valencià.

El portaveu comarcal de la coalició valencianista, Nicolau Calabuig, ha manifestat que “des de Compromís per la Vall d’Albaida sempre hem treballat en la filosofia d’apropar els nostres representants a la ciutadania. D’aquesta manera, junt amb els representants de Compromís a Quatretonda amb l’alcaldessa Aina Benavent al capdavant podem recollir millor les demandes i necessitats de la gent per traslladar-les a les institucions i, de la mateixa manera, els nostres representants poden explicar de tu a tu el seu treball per millorar la nostra societat”.

A més, “tindre a la nostra comarca una vegada més entre nosaltres una persona honesta com Baldoví, que representa la veu dels valencians i valencianes a Madrid en defensa de valors com el progrés, la dignitat humana i la sostenibilitat és un plaer, més encara quan es tracta del polític millor valorat de tot l’Estat”.