Els nacionalistes han anunciat aquesta elecció i afirmen que respon a l’objectiu de seguir amb el treball i la tasca realitzada durant l’actual legislatura. Des del BLOC de Bocairent, s’ha considerat molt possitiva la tasca desenvolupada durant mesos de treball i gestió en les regidories delegades de Joventut i Esports.

Manel delgado és professor de Valencià i és regidor de l’ajuntament de Bocairent des de 2007.

Segons va afirmar Toni Francés, secretari Local del Bloc ‘La presència del BLOC a l’Ajuntament de Bocairent serà fonamental per a portar endavant un projecte coherent i raonable, de futur per al nostre poble, i és per això que el col·lectiu confia amb el lidaratge de Manel per a les pròximes eleccions’.

Per la seua banda, manel Delgado ha manifestat la seua satisfacció pel suport del col·lectiu. ”Per a mi és una satisfacció que els meus companys i companyes confien en la meua persona per a encapçalar la candidatura del valencianisme progressista a Bocairent. Personalment pense que la confiança que poden dipositar els bocairentins i bocairentines en la candidatura del BLOC pot ser molt notable, així és que espere, conjuntament amb la resta del nostre equip, que continuem consolidant-nos com la millor opció política pel nostre municipi, per poder així gestionar d’una manera més eficient”.

El col·lectiu ha anunciat ja la posada en marxa de la precampanya amb reunions i assemblees per tal d’enllestir el programa electoral i fer arribar el projecte nacionalista al màxim de gent possible. El Bloc apostarà també per les xarxes socials i des de dissabte funcionara un compte en Facebook de d’on hi haurà informació continua de les activitats i propostes del col·lectiu.